Saturday, April 16, 2011

Aku Sudah Terlanjur

Ya Tuhan, apa sudah jadi...
Aku masih harap belum terlambat..
Aku sedar apa yang aku lakukan tapi aku tetap alpa..
Sudah..
Aku mahu tamatkannya disini..

Aku sendiri tergugat untuk menulis disini..Dengan tajuk entry seperti itu.. Aku belum pernah meletak tajuk entry seperti itu dan ini kali pertama..
HaHaHaHa.. jangan dok pikir yang bukan-bukan ye....
SUDAH!!

Tahu kah dikau apa yang sudah terlanjur aku lakukan??
Pada tanggal 18-4-2011, Isnin, aku bakal menduduki final exam, yang terkandung didalamnya adalah 2 subjek 1 pada sebelah pagi dan 1 lagi pada sebelah petangnya. Human Computer Interaction(HCI) dan Object-Oriented Programming, 2 subjek yang agak mencabar.
TAPI!!
Aku masih lagi disini menghadap lappy ku sejak dari tadi..
Aku telah terlanjur waktu, ingatnya tadi hanya mau sebentar saja menhadap lappy, ingin update facebook dan berbelog serta mengunjungi teman blogger. Sebentar aku sejak dari pukul 2.00tgh tadi sampai sekarang 11.45mlm..
Banyak yang aku perlu baca nie...aduh mengeluh tak berguna,pergi la stuuuuudyyyyyy...
Ya Tuhan..
Tunggang tebalik dunia aku..yoyoyo;
apa nak jadi aku pun tak tau..nie masih sempat nak buat entry post kat sini...
ADUH!!!!
Dyana <<WAKE UP>> PhotobucketPhotobucket Photobucketlaksanakan tanggungjawab anda sebagai seorang pelajar...
Dunia semua ini...
cibuk nihTO MY FREINDS!!cibuk nih
TOLONG KASIK IDEA CEMANA NAK FOKUS STUDY???

5 comments:

  1. KEHKEH.TAJUK SUSPEN JE.INGATKAN TERLANJUR APE.SEKALINYA PASAL EXAM XD

    ReplyDelete
  2. HCI..OOP??wahhh subjek kita same laa..

    ReplyDelete
  3. @cik dil oo sangat bagus..kira sekapal la kite..

    ReplyDelete

say hi to me..i say hello to you toooo...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...